Dela och gilla oss på Facebook:
Dela på Facebook

Så här tycker några användare

”Du har gjort en grymt bra uppfinning. Jag har tagit tillbaka ALLA drag som fastnat den här sommaren. Till och med en wobbler som satt långt in i vassen men det var nog bara flax. J**vligt bra grej!”
Ronny Svensson

”Den fungerar jättebra. Den har sparat många kronor för mig som fiskar mycket i skogstjärnar där gammalt virke ligger kvar på botten.”
Jimmy Noren, Östersund

”Tack för din fantastiska uppfinning!! Jag har lossat spinnare vid ca 7 tillfällen och även en minivobbler, vid ett tillfälle.
Jag är supernöjd med produkten och har faktiskt rekommendera ”Draghajen” både till min brorson och till två andra kompisar.
Man kan säga att jag är en levande reklampelare
Detta är även en mycket prisvärd produkt, då mina spinnare kostar 80kr styck.
Detta betyder att i sommar har du gjort, så jag har sparat mycket pengar, som annars skulle blivit kvar på sjöbotten.
Tack än en gång!
Björn Danielson, Vessigebro

”Fungerar klockrent. Förstår att inte de som säljer fiskeutrustningen inte vill sälja dessa.”
Kurt Johansson, Vålberg

”Skulle säga att den motsvarat förväntningarna bra, ser fräckare ut i verkligheten än på bilderna.”
Markus Carlstrand, Borås

”Den har funkat precis som utlovat perfekt dom två gångerna jag behövt använda den!”
Björn Tärnström, Bålsta

”Draghajen har funkat bättre än vad jag vågat önska. Sen jag köpte den har jag inte fastnat en enda gång.”
Robert Hahne

”Jag har haft Draghajen i båten hela sommaren och den har fungerat lika preventivt som ett paraply man släpar med sig hela dagen, inget regn kommer. Har inte haft ett enda bottennapp sedan jag köpte den, tappat ett drag, men det var på grund av en lite för gammal rev och inget Draghajen kunde göra något åt så den ligger fortfarande i sin vita lilla box.”
Mike Lindblom

”Draghajen har fungerat bra på de fiskevatten jag varit på, dvs med stenig och delvis stubbig botten. Jag och min familj har räddat många spinnare och drag med denna uppfinning.”
Håkan Jönsson

”När jag fick hem den och inspekterade lite så förstod jag inte riktigt hur den skulle kunna rädda mina drag. Nu när jag har fått loss 3 drag som har suttit fast bakom stenar och i en stock på botten så tvivlar jag inte på produkten längre!
Helt enkelt en "måste ha" pryl i varje draglåda!!!”
Johnny L

"Jag skulle kunna betala dig tre gånger för den här hajen. Bara svågerns blick när jag halade fram hajen när han fastnat med sin nya Nils Master Invincible och jag kunde få loss den. Ja, han bjöd på bira kan jag säga."
En nöjd Peter Nilsson

"Jag fiskar alltid från land och det är stenigt så jag fastnar ofta. I sommar har jag bara fastnat ett par gånger och båda gångerna tog hajen tillbaka wobblern. Båda gångerna!"
Markus Gustafsson

"Jo, jag är nöjd. När man bara får till rätt hastighet på hajen så den inte glider av linan så tar den allt. Den är hungrig och räddar dragen, inget snack om det. Lite träning bara."
Uffe Wallin

"Den har funkat helt perfekt hela sommaren. Nu kommer mästarprovet under hösten - jag ska kasta med gamla drag på helt galna ställen och återkommer och ser om den klarar även det. Skitbra grej!"
Niklas Axelsson

En fantastisk pryl för alla fiskelådor. Jag har fastnat några gånger under våren och sommaren och den har i alla fall tagit tillbaka fyra av fem drag. Det där femte vet jag inte hur det satt. Kanske bakom något så att hajen inte nådde fram. Jag är i alla fall jättenöjd!
Henke Lindqvist

Beställ här
Beställ ditt exemplar av Draghajen på https://veckans-bok.se/product/draghajen/